Wat kunt u doen
Samen sporten - bedrijven
Samen sporten - scholen
Yojana eretribune
Yojana Webshop
Doe een donatie
Boeken kopen én doneren
VriendenLoterij
Koop een kavel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Woorden van waarde
Bouw mee aan de toekomst van kinderen in India

Lees meer >>
Op zoek naar een kado? Geef een envelop
met inhoud

Lees meer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Samen werken aan projecthulp.
Meer >

Woorden van Waarde voor het onderwijzen

Met veel genoegen presenteren wij hierbij een set met kaarten die speciaal bedoeld is voor onderwijsgevenden die zich willen beraden op of willen ‘filosoferen’ over normen en waarden in het onderwijs in het algemeen, in hun eigen onderwijscontext of als bezinning op hun persoonlijke professionele identiteit.

De kaarten zijn ontwikkeld door Jaap Schouten, die behalve emeritus hoogleraar onderwijskunde ook onderwijsadviseur voor Yojana Projecthulp is. Omdat hij een grote betrokkenheid voelt bij met name de onderwijsprojecten van Yojana, heeft hij ons de gelegenheid geboden het materiaal uit te geven. Iets waar wij vanzelfsprekend zeer trots op zijn! De opbrengst van de kaarten komt volledig ten goede aan onze projecten.

De kaartenset is beoordeeld door onderwijskundigen die verbonden zijn aan verschillende hogescholen. Zij zijn van mening dat de kaarten heel goed bruikbaar zijn voor “voor gebruik binnen schoolteams, opleidingen (zowel de initiële pedagogische opleidingen op bachelor-niveau als de post-HBO masteropleidingen), bij begeleidingsdiensten, bij projecten of modules die willen ondersteunen in vragen van scholen en door individuele leerkrachten omtrent diepere lagen van hun visie en missie.”

Wij hopen dan ook van harte dat deze woorden van waarde hun weg zullen vinden, met name in het Nederlandse onderwijs. Lees hier de folder. Wilt u meer informatie, mail ons dan.

De kaartensets zijn te bestellen via info@yojana.nl.