Wat kunt u doen
Samen sporten - bedrijven
Samen sporten - scholen
Yojana eretribune
Yojana Webshop
Doe een donatie
Boeken kopen én doneren
VriendenLoterij
Koop een kavel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Woorden van waarde
Bouw mee aan de toekomst van kinderen in India

Lees meer >>
Doe een donatie
Help kennis en gezondheid te brengen aan kinderen en
hun omgeving.
Meer
>
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Samen werken aan projecthulp.
Meer >

Yojana Webshop

Op zoek naar een kado?
Geef of vraag een
envelop met inhoud
!

Deze kaarten zijn niet zomaar presentjes. Met het kopen van deze kaarten doet u een bijdrage waar mensen in India echt iets aan hebben. Met zo'n cadeau geeft u een jarige, jubilaris of het bruidspaar dus echt een envelop met inhoud.

VRAAG een envelop met inhoud

Heeft u wat te vieren, geeft u een feest en u wilt niets voor uzelf vragen? Wilt u met uw jubileum of verjaardag iets extra's doen? Stuur deze kaarten dan mee met uw uitnodiging en laat uw gasten op deze manier weten dat het cadeaugeld een speciale bestemming heeft.


Heeft u interesse in deze kaarten? >

 

GEEF een envelop met inhoud

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een envelop met inhoud! Door de kaarten uit onze webshop te kopen doet u een bijdrage waar mensen in India echt iets aan hebben. En door de kaarten cadeau te geven laat u de jarige, jubilaris of het bruidspaar weten dat het cadeaugeld een speciale bestemming heeft.

Heeft u interesse in deze kaarten? >

Uw bijdrage voor de kaarten komt ten goede aan zinvolle projecten, die er op gericht zijn meisjes in India een menswaardige toekomst te bieden. U het feest, zij de cadeaus.

Fotograaf
De prachtige foto's van blije kinderen die op de kaarten staan afgebeeld, zijn gemaakt door Srinivas Bobbili. Deze zeer getalenteerde Indiaase fotograaf heeft een aantal beelden belangeloos beschikbaar gesteld aan Yojana Projecthulp ten behoeve van deze kaartenactie.