Nieuwsoverzicht
Nieuwsbrief
Archief
Yojana in de pers
 

Wilt u ook actie voeren voor Yojana Projecthulp?

Wij ondersteunen uw actie met informatiepanelen, folders en presentaties.
Neem dan contact met ons op via info@yojana.nl

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Mail dan naar info@yojana.nl

Bezoek aan Feyenoord 11 september 2010

Een 10-tal jongens en meisjes uit Heerhugowaard Noord en Nieuwe Niedorp hebben een bezoek aan Feyenoord gebracht. Ze waren daar op uitnodiging van Ron Vlaar naar aanleiding van hun deelname aan de Yojana fietstoer.

Tijdens deze rondleiding door Ron zelf werden ook filmopnames gemaakt voor een 'Ron Vlaar special' die uitgezonden is op EredivisieLive TV. De spelcial is terug te vinden op Feyenoord.nl. In deze uitzending worden naast de voetbalcapaciteiten van Ron en zijn langdurig herstel van een blessure ook het ambassadeursschap voor Yojana Projecthulp India uitgebreid belicht. Uitstekende promotie voor Yojana dus.
Hoe de rondleiding en de opnames door de kinderen is ervaren, wordt verteld door Jet in onderstaand verslag.

Yojana project 11-09-2010

Vrijdag 4 juni heb ik voor yojana een fietstocht gedaan waarmee ik een rondleiding in het Feyenoord stadion heb gewonnen. 11 september was ik daar heen met een paar andere: Nikki, Noor, Hidde, Derk, een paar kinderen uit Nieuwe-Niedorp, en als begeleiders gingen Sandra, Mary en Wiebe mee. We gingen eerst naar de training kijken en toen ze klaar waren kregen we handtekeningen. Daarna kregen we fris en gingen we naar het museum. Daar was heel veel te zien. Toen Ron Vlaar kwam gingen we beginnen met de rondleiding. Het was heel mooi en we zijn ook gefilmd.Groetjes Jet

< terug naar het nieuwsarchief